top of page

Om Fyns Brillebus

Fyns Brillebus er en mobil brilleforretning og optiker, som kører på hele Fyn og på brofaste øer ved Fyn.

Brillebussen er meget rummelig, og den er udstyret med ca. 500 brillestel, komplet optiker-udstyr og et bord, hvor man på hver sin behagelige stol kan drøfte, hvad der passer én bedst, mens man tjekker i spejlet på bordet. Men tro nu ikke, at du nødvendigvis skal med ud i bussen - jeg har også udstyr lige til at tage med ind til dig.

Optimized-Brillebussen%201_edited.jpg
Optimized-Brillebussen%20indenfor%202_ed

Jeg kører ud til mange forskellige slags mennesker, for der er mange forskellige behov. Det er nemt og bekvemt for alle, uanset om du er dårligt gående, sengeliggende eller bare har en travl hverdag. F.eks. kan det være en stor fordel for børnefamilier, der ikke lige har mulighed for at aflevere børnene for at tage til optikeren. Derfor er det super smart og nemt, at de kan få et optikerbesøg, hvor de kan få taget synsprøven med barnet på skødet.

Når jeg kommer ud til dig første gang, måler jeg dit syn, og vi snakker om den bedste løsning. Hvis det viser sig, at du skal have nye briller, finder vi det helt rigtige brillestel til dig. Når brillerne er færdige, kommer jeg ud og tilpasser dem. Efterfølgende kommer jeg til dig, hvis du skulle få brug for det. Det er mit ansvar, at brillerne er supergode, og det sætter jeg en ære i.

Om brilledamen

Jeg hedder Vinnie Sørensen - i daglig tale kaldet "brilledamen". Jeg er 52 år og bor i udkanten af Bogense sammen med min mand. Jeg er uddannet optiker i 1994. Efterfølgende var jeg chefoptiker i en årrække, hvorefter jeg tog springet og åbnede min egen forretning. Jeg har været selvstændig med Fyns Brillebus siden efteråret 2007.

Jeg kan rigtig godt lide at komme ud til andre mennesker, og jeg behandler andre, som jeg gerne selv vil behandles. Derfor er det vigtigt for mig, at du får en god oplevelse og bliver glad for mit besøg.

Optimized-Mor%20i%20bus_edited.jpg
bottom of page